Gratis bezorging in NL & BE*
Binnen 14 dagen omruilen
2 jaar garantie
Trust Pilot Google
0

OPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats App

OPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats App

Productomschrijving

Faber Matrix 1050/650 I (front)

Faber gooit de markt op z'n kop met een nieuwe lijn modulair op te bouwen haarden. Naar eigen wens aan te passen dus. Kies uw gewenste kader, achterwand en bijvoorbeeld ontspiegeld glas.

 

Alle MatriX haarden zijn uitgerust met de nieuwste Honeywell techniek en de ITC-app van Faber. Hierdoor is uw haard niet alleen makkelijk te bedienen, maar weet u ook zeker dat de haard perfect werkt. De ITC-App is standaard bij alle Matrix-gashaarden van Faber (uitgezonderd van de Matrix 450-serie)


De MatriX modellen zijn herkenbaar aan de kampvuur-opstelling van de houtblokken. Bij elke hoogte van de vlammen is het vuurbeeld van onze MatriX fires ongekend. Dankzij de verschillende maatvoeringen, modellen en opties komt de MatriX aan de meest uiteindelopende woonwensen tegemoet. MatriX• Ruime keuze in maatvoeringen en modellen; er is altijd een MatriX haard die past in uw situatie,• Met (optionele) Symbio® gloeibedverlichting; voor een rijker vuurbeeld met gloeibed, zelfs als de vlammen uit staan,• Hoge vlammen met realistische keramische houtblokken in traditionele kampvuuropstelling,• 5 schakelbare branders; met 2 instellingen voor een extra diep en intens vuurbeeld,• Warmte-output instelbaar; van maximaal 10 tot minimaal 4 kW,• Verkrijgbaar in verschillende maatvoeringen en als front, 2- en 3-zijdig, Room divider of See through model.Kortom: Een moderne gashaard in een klassieke “kampvuur” opstelling die voor elke denkbare situatie een oplossing biedt.voor de MatriX:Waarom kiezenErvaar!Scan mij

Faber Logburner 2.0

 

In 2001 kwam Faber als eerste met de zogenaamde logburner in hun gashaarden. De logburner zorgt ervoor dat de vlammen echt uit het hout lijken te komen. Met de nieuwe Logburner 2.0 is Faber de concurrentie weer een stap voor! Een nog realistischer houtvuurbeleving door vijf branders en de ecoboostfunctie. Combineer dat met het ontspiegelde glas en niemand gelooft u meer als u zegt dat het om een gasvuur gaat.

 

 

 

Symbio lichtmodule van Faber

 

Heeft u de haard zacht staan? Met de Symbio optie van Faber kunt u het gloeibed (LED) inschakelen en lijkt het net alsof u een berg gloeiende kolen in de kachel heeft liggen met af en toe een vlammetje. Echt net echt! 

 

 

 

EcoWave

 

Het EcoWave systeem van Faber zorgt voor een nog natuurlijker vlambeeld. De brander kan varieren in hoogte van het vuur. Zo brand de haard bijvoorbeeld op 50% van het vermogen maar doet dat door de ene keer op 30% te branden en de andere keer op 70% etc.

 

Deze optie zit op de ITC-App. Dit is een module waarmee u uw haard in uw WiFi netwerk kunt "hangen'. De haard is dan volledig te bedienen door middel van een APP (IOS en Android) en de Wave is dan helemaal naar eigen wensen in te stellen.

Productspecificaties

Artikelnummer
KA886100
SKU
KA886100
Model
Matrix 1050/650 I Front
Vuurzicht
Front

Uitstekend

Gebaseerd op 74 reviews

Recent bekeken

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »