Gratis bezorging in NL & BE*
Binnen 14 dagen omruilen
2 jaar garantie
Trust Pilot Google
0

OPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats App

OPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats App

Ombouw en koven

Een ombouw of koof met een sfeerhaard is een mooie manier om warmte en sfeer toe te voegen aan elke kamer. Het is een constructie die is ontworpen om de haard in te bouwen in een verlaagd plafond of een verhoogde wand, waardoor de haard een prominente functie in de ruimte krijgt.

De ombouw of koof is gemaakt van verschillende materialen, zoals gipsplaat, hout of steen, en kan worden afgewerkt met verf, behang of tegels om de stijl van de kamer aan te vullen. De sfeerhaard wordt vervolgens in de koof geplaatst en kan worden uitgerust met realistische houtblokken of kristallen voor een extra visueel effect.

Een sfeerhaard in een ombouw of koof biedt vele voordelen, waaronder een efficiënte en veilige manier om warmte te creëren in de ruimte zonder dat er een schoorsteen nodig is. Daarnaast kan de haard worden bediend met een afstandsbediening, waardoor het gemakkelijk is om de temperatuur en de vlamintensiteit aan te passen.

De ombouw of koof met de sfeerhaard kan ook worden geïntegreerd met andere technologieën, zoals een surround sound systeem of een televisie. Dit maakt het mogelijk om een volledige entertainmentervaring te creëren in de kamer.

Kortom, een ombouw of koof met een sfeerhaard is een elegante en praktische manier om warmte en sfeer toe te voegen aan elke kamer, terwijl het ook de mogelijkheid biedt om andere technologieën te integreren voor een complete entertainmentervaring.

Uw account

Beheer hier uw account

Voor al uw vragen:

Bel ons

Bel ons

076 302 0004

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Socials

4,5Review LogoWij scoren een 4,5 op Google

Ambiance Haarden

Nieuwe Haagdijk 8
4811 TD Breda
Nederland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking