Gratis bezorging in NL & BE*
Binnen 14 dagen omruilen
2 jaar garantie
Trust Pilot Google
0

OPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats App

OPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats App

Over ons

Na veel voorbereiding

In 2021 begonnen

Elektrische sfeerhaarden zijn een hot topic. Veel mensen stappen over van gashaarden of klassieke open haarden naar elektrische haarden. Ambiance Haarden zag haar kans schoon om dromen van velen waar te maken: een prachtig interieur waarin een elektrische haard tot haar volste recht komt! Kwaliteit voorop

Maatwerk & exclusiviteit

Ambiance Haarden garandeert kwaliteit en exclusiviteit. Dankzij een divers team van specialisten, kunnen wij je droominterieur verwezenlijken. Wij werken o.a. samen met BANDUDESIGN, die al jarenlang ervaring heeft op het gebied van interieur design. Voor maatwerk cinewalls, plannen wij een persoonlijk gesprek in met onze designers. Samen kijken we naar de beste combinatie van materialen en hoogkwalitatieve sfeerhaard.

 

Ervaring & Specialisme

Omdat we met verschillende ondernemers en partners werken die hun eigen kenmerkende specialismen, ervaringen en netwerken hebben, kunnen we u veel vertellen over verschillende materialen en mogelijkheden. Ook hierin kunnen we u goed adviseren en hebben we veel referenties die dit voor ons uitdragen. Dit wat wij doen is namelijk onze passie en dat merkt u ook gelijk als u een bezoek brengt aan onze experience center op Nieuwe Haagdijk 8, 4811TD  te Breda. Wij doen meer dan alleen haarden.

 

Toekomst Visie & Verduurzaaming

Met kijk op de toekomst  en verduurzaming kunnen we met ons aanbod sfeerhaarden u goed adviseren en inlichten over de plus en minpunten die u ondervindt bij een sfeerhaard. Denk bijvoorbeeld eens aan een leuke ambiance en sfeer in de zomer met een sfeerhaard die geen of weinig warmte afgeeft (gewoon omdat u daar zelf voor kiest!) maar wel een mooi vlammenspel en sfeerverlichting geeft. Of denk bij voorbeeld eens aan lage stookkosten met het bijverwarmen van uw kamer. Al met al kunnen de sfeerhaarden allen dagen van het jaar sfeerverlichting geven tegen hele lage vermogen soms wel 40watt en bent u niet verplicht warmte te stoken. Voor goed advies vragen we u om een afspraak te maken in onze experience center te Breda en ons te leren kennen.

Uw account

Beheer hier uw account

Voor al uw vragen:

Bel ons

Bel ons

076 302 0004

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Socials

4,5Review LogoWij scoren een 4,5 op Google

Ambiance Haarden

Nieuwe Haagdijk 8
4811 TD Breda
Nederland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking