Gratis bezorging in NL & BE*
Binnen 14 dagen omruilen
2 jaar garantie
Trust Pilot Google
0

OPEN OP AFSPRAAK NA 5 APRIL 2024!!! We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK NA 5 APRIL 2024!!! We zijn bereikbaar via ons whats App

OPEN OP AFSPRAAK NA 5 APRIL 2024!!! We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK NA 5 APRIL 2024!!! We zijn bereikbaar via ons whats App

Kasten

Een cinewall kastenwand is een innovatief en functioneel ontwerp dat uw woonkamer transformeert in een multifunctionele entertainmentruimte. De kastenwand omvat een nis die speciaal is ontworpen voor het integreren van uw televisie en andere audiovisuele apparatuur.

De cinewall kastenwand is verkrijgbaar in verschillende stijlen, kleuren en materialen, waardoor het eenvoudig is om de kastenwand aan te passen aan de stijl van uw huis. Bovendien kan de cinewall kastenwand worden voorzien van extra opbergruimte en planken, waardoor u uw boeken, foto's, en andere decoratieve items kunt tentoonstellen en opbergen.

De cinewall kastenwand is een uitstekende oplossing voor het creëren van een gestroomlijnde en opgeruimde ruimte, terwijl u ook kunt genieten van een uitstekende kijkervaring. De nis is speciaal ontworpen om de televisie netjes weg te werken, terwijl alle audiovisuele apparatuur en kabels gemakkelijk toegankelijk blijven.

In het kort, een cinewall kastenwand is een moderne en stijlvolle oplossing voor het creëren van een multifunctionele entertainmentruimte in uw huis, terwijl u ook geniet van extra opbergruimte en een gestroomlijnd ontwerp.

Een cinewall kastenwand biedt nog meer voordelen. Naast het creëren van een multifunctionele entertainmentruimte, kan de kastenwand ook bijdragen aan het verbeteren van de akoestiek in de kamer. Dit komt doordat de kastenwand geluidsgolven kan absorberen en reflecteren, wat de kwaliteit van het geluid verbetert en echo's en andere ongewenste geluiden vermindert.

Een ander voordeel van een cinewall kastenwand is dat het kan worden uitgerust met geïntegreerde verlichting, waardoor het een extra element van sfeer en gezelligheid aan de kamer toevoegt. Bovendien kan de verlichting worden aangepast aan uw persoonlijke smaak en voorkeuren.

Ten slotte kan de cinewall kastenwand ook worden gebruikt om de ruimte te structureren en te scheiden. Als uw woonkamer bijvoorbeeld ook dient als eetkamer, kunt u de kastenwand gebruiken om deze ruimtes visueel te scheiden, waardoor de woonkamer een meer afgebakende en gedefinieerde ruimte wordt.

Kortom, een cinewall kastenwand is niet alleen een elegante en stijlvolle oplossing voor uw entertainmentruimte, maar biedt ook voordelen op het gebied van akoestiek, verlichting en ruimte-indeling.

Uw account

Beheer hier uw account

Voor al uw vragen:

Bel ons

Bel ons

076 302 0004

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Socials

4,5Review LogoWij scoren een 4,5 op Google

Ambiance Haarden

Nieuwe Haagdijk 8
4811 TD Breda
Nederland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »