Gratis bezorging in NL & BE*
Binnen 14 dagen omruilen
2 jaar garantie
Trust Pilot Google
0

OPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats App

OPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats App

Een cinewall: jouw eigen thuisbioscoop!

Een cinewall is een tv in combinatie met een open haard. Deze twee elementen worden doorgaans in een kast geplaatst waarin de tv en haard in verwerkt worden.

Hoe werkt een Cinewall?

De keuze bij Ambiance Haarden is eindeloos. Een cinewall wordt op maat gemaakt met daarbij de keuze uit een elektrische sfeerhaard of bio-ethanol haard. Deze twee haarden zijn beide zonder afvoer. Een stopcontact is al genoeg om jouw haard te laten werken. Met een cinewall worden kabels en snoeren weggewerkt en is een strak uiterlijk gegarandeerd. Omdat een cinewall een combinatie is tussen een televisie en een open haard, wordt er een centrale plek gecreëerd in de woning. Dit zorgt voor een perfecte plek waar jong en oud samen kan komen om ouderwets te genieten.

Offerte aanvragen

De mogelijkheden zijn eindeloos

Ook in het uiterlijk van een Cinewall kan je eindeloos combineren.
Zo is het mogelijk om te kiezen voor een moderne uitstraling, met bijvoorbeeld een betonlook ombouw om je open haard. Of kies voor dezelfde kleur als de aansluitende muren, zo valt de tv en de haard weg in het geheel. Anderzijds is het uiteraard mogelijk om een echte thuis bioscoop ervaring te creëren door Ledverlichting toe te voegen in diverse kleuren.
Of ga je juist voor een zwevend plateau, boekenplanken of wellicht met opberg nissen?
Door alle keuzes die je persoonlijk kan maken zorg je voor een eigen twist aan jouw cinewall.

De 5 stappen naar een prachtige cinewall!

Wilt u ook zo’n prachtige cinewall in je woonkamer, het gevoel van een bioscoop maar dan zonder de deur uit te gaan! Bijkomend voordeel is ook dat u geen last meer hebt van lelijk zichtbare kabels, alles wordt netjes weggewerkt wat zorgt voor een rustige, strakke look.

  1. Vraag een offerte aan via de offerte knop hierboven of voor een afspraak in onze showroom, als u de haarden in het echt wilt zien. Onze adviseurs staan klaar om te helpen met het kiezen van de juiste haardsoort, bepalen van de afmetingen en de afwerking.
  2. Op basis van alle wensen en het budget gaan wij aan de slag en ontwerpen de ideale cinewall voor uw ruimte. Uiteraard krijgt u eerst een voorbeeld te zien en kunnen de laatste aanpassingen gemaakt worden om alles volledig naar uw wens te maken.
  3. Als alles akkoord is en wij een opdrachtbevestiging binnen hebben, pakken we de agenda’s erbij en plannen wij de datum in waarop we de cinewall komen plaatsen. Dit kan doorgaans al binnen 6 weken.
  4. Onze monteurs komen bij u langs met alle materialen en de haard en installeren de volledige cinewall binnen 1 dag.
  5. Als de haard geïnstalleerd is rest er niets anders dan ervan te genieten met uw vrienden en familie van uw eigen thuisbioscoop.
Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking