Gratis bezorging in NL & BE*
Binnen 14 dagen omruilen
2 jaar garantie
Trust Pilot Google
0

OPEN OP AFSPRAAK NA 5 APRIL 2024!!! We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK NA 5 APRIL 2024!!! We zijn bereikbaar via ons whats App

OPEN OP AFSPRAAK NA 5 APRIL 2024!!! We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK NA 5 APRIL 2024!!! We zijn bereikbaar via ons whats App

Basis

Een BASIS cinewall is eigenlijk een soort voorzetwand (meubel) waarbij de televisie en andere audiovisuele apparatuur zijn ingebouwd in een speciale nis in de wand. Onder de TV wordt dan een elektrische fronthaard geplaatst, deze kan eventueel verwarmen mits u de juiste model kiest. Hierdoor wordt er een strak en minimalistisch uiterlijk gecreëerd, waarbij de apparatuur minder opvalt in de ruimte en er meer ruimte overblijft voor andere meubels en decoraties. Vaak worden er geen nissen in gemaakt en als er dan toch voor nissen gekozen wordt dan worden de  nissen voorzien van sfeerverlichting om de kijkervaring te verbeteren en het geheel meer sfeer te geven. Het is een populaire trend geworden in het interieurontwerp van moderne huizen.

  • De BASIS WALL kan al een diepte vanaf 15cm hebben. We adviseren u om de haard net zo groot als de tv te houden of de haard zelfs iets groters dan de haard.
  • De BASIS WALL MET NISSEN is meestel dieper en we adviseren dan zelfs 30cm diep omdat u anders niet veel aan uw nis heeft.
  • De BASIS WALL MET SOUNDBAR zal ook vanaf 15cm diepte kunnen alleen is dit wel afhankelijk van uw type soundbar.
  • De BASIS WALL EXTRA is een combinatie van nissen en soundbar

 

Zo kunt u dus kiezen uit verschillende opstellingen met een prachtige strakke uitrstraling.

 

 

Uw account

Beheer hier uw account

Voor al uw vragen:

Bel ons

Bel ons

076 302 0004

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Socials

4,5Review LogoWij scoren een 4,5 op Google

Ambiance Haarden

Nieuwe Haagdijk 8
4811 TD Breda
Nederland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »