Gratis bezorging in NL & BE*
Binnen 14 dagen omruilen
2 jaar garantie
Trust Pilot Google
0

OPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats App

OPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats AppOPEN OP AFSPRAAK. We zijn bereikbaar via ons whats App

3 Zijdig

Een cinewall met een 3zijdig haard is een prachtige speelse combinatie van functionaliteit en esthetiek. Het voegt niet alleen een stijlvolle uitstraling toe aan de ruimte, maar biedt ook warmte en gezelligheid. De cinewall met een 3zijdig haard is een slimme manier om de televisie en de haard in één ruimte te integreren.

De cinewall wordt ontworpen met een speciale nis waarin de televisie wordt geplaatst en de haard wordt geïnstalleerd. De haard heeft drie zijden die vanuit verschillende hoeken zichtbaar zijn en zorgt voor een prachtig zicht op het vlammenspel. Wat ook een speels effect geeft aan uw interieur. Het haardgedeelte kan worden afgewerkt met stijlvolle materialen, zoals gips platen, hout afwerkingen, natuursteen, keramiek of glas, waardoor het een opvallende eigenschap in de kamer wordt.

De nis van de cinewall biedt ook ruimte voor andere audiovisuele apparatuur, zoals een dvd-speler of een surround sound systeem. Het ontwerp van de cinewall zorgt ervoor dat alle apparatuur netjes is weggewerkt en uit het zicht is, terwijl het nog steeds gemakkelijk toegankelijk is.

Een cinewall met een 3zijdig haard is een geweldige manier om een modern, stijlvol en praktisch element aan uw woonkamer toe te voegen. Het biedt niet alleen de warmte en gezelligheid van een haard, maar ook het gemak van een geïntegreerd audiovisueel systeem.

U kunt deze WALLS zo samen stellen dat er ook extra opberg ruimte wordt gecreerd zoals bijvoorbeeld push to open klepkasten of softclose overal wordt aan gedacht tijdens het ontwerp

  • De 3ZIJDIG WALL in een basis opstelling is een onderelement en een boven element met daar tussen in een 3zijdige haard 
  • De 3ZIJDIG WALL MET NISSEN heeft een specifieke uitstraling waar u een extra dimensie toevoegd aan uw cinewall omdat deze nissen vaak met sfeerverlichting worden verlicht laat het uw wall nog meer uitspringen als u dat wilt
  • De 3ZIJDIG WALL MET OPBERGVAKKEN u kunt in het onder element kiezen voor klep kasten of opbergvakken wat weer een extra waarde toevoegd aan uw meubel.

Met een 3zijdige haard heeft u veel meer mogelijkeheden en straalt het vershdillende dieptes uit in uw interieur wat ook gelijk een speels effect geeft dan met een fronthaard opstelling. U kunt ook kiezen om bij een 3zijdige haard  een hoek dicht te zetten zodat de haard van 2 kanten bekeken kan worden dit wordt ook een HOEKHAARD genoemd. Bij de meeste 3 zijdige modellen is dit mogelijk laat u goed informeren over de mogelijkheden van een sfeerhaard voor u een beslissing maakt.

Uw account

Beheer hier uw account

Voor al uw vragen:

Bel ons

Bel ons

076 302 0004

E-mail

Email ons

[email protected]

Social media

Socials

4,5Review LogoWij scoren een 4,5 op Google

Ambiance Haarden

Nieuwe Haagdijk 8
4811 TD Breda
Nederland Bekijk op Google Maps

Vergelijk 0

Voeg nog een product toe (max. 5)

Start vergelijking